Erasmus+ Projesi İspanya İşbaşı Gözlem Faaliyeti Öğretmen Başvuruları Başladı

Pelitli Ahmet Can Bali Anadolu Lisesi Bilinçli İnternet Kullanımı ve Dijital Detoks isimli Erasmus+ Projesinin Okul Eğitimi Personel Hareketliliği için Katılımcı Başvuru ve Değerlendirme Formu

Bu form, Pelitli Ahmet Can Bali Anadolu Lisesi Müdürlüğü Bilinçli İnternet Kullanımı ve Dijital Detoks isimli Erasmus projesi kapsamında yapılacak Personel Hareketliliği için katılımcı/ları belirlemeye yönelik hazırlanmıştır.

21.12.2023 204

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Pelitli Ahmet Can Bali Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde yürütülen 2023 Erasmus Kısa Süreli Okul Personel ve Öğrenci Hareketliliği kapsamında 03-09 Mart 2024 tarihleri arasında İspanya'da yapılacak olan İşbaşı Gözlem Faaliyetine katılmak isteyen öğretmenlerimizin bağlantıya tıklayarak 31 Aralık 2023 saat 23.59'a kadar başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Forma ulaşmak için TIKLAYINIZ

06-06-2021