Muammer KARACA - İngilizce Öğretmeni

Giresun Görele doğumlu Muammer KARACA, ilk ve orta dereceli okulları 1987 yılında taşındığı İstanbul´da tamamladı ve 2003 yılında kazandığı Atatürk Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olduktan sonra bir süre Amerika Birleşik Devletleri´nin Kuzey Karolina Eyaletinde çalıştı daha sonra yurda dönerek 2017 yılına kadar İstanbul´da çeşitli kolejlerde İngilizce Öğretmenliği ve öğrenci koçluğu yaptı. 2017 yılında Şanlıurfa Halfeti Yukarıgöklü Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ne atandı. 2019 yılında aynı okulda müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 2021 yılında Pelitli Ahmet Can Bali Anadolu Lisesinde İngilizce Öğretmeni olarak göreve başlamış ve okulumuzda yaklaşık 4 yıl İngilizce öğretmeni olarak görev almıştır. Kendisi hali hazırda Milli Eğitim Bakanlığı İçerik Geliştirme ve Yönetimi Daire Başkanlığında içerik üreticisi olarak hizmet vermektedir. İngilizce Dil Eğitimi alanında yüksek lisansa sahip Muammer Karaca İngilizce öğretmenliğinin yanı sıra tercümanlık ve çevirmenlik tecrübelerine de sahiptir. Kendisi Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde CEFR CV Eğitmenliği, Erasmus Proje Koordinatörlüğü ve MUN Eğitmenliği de yapmaktadır, kendisi ödüllü bir eTwinner´dır. Yurtiçi ve yurtdışında bir çok eğitim, seminer ve projeye katılmıştır. Evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.

(462) 334 4247 (462) 334 4248 Eposta